Byten & Returer

Gratis storleksbyte
Lux Cheval erbjuder gratis storleksbyte om du tycker att du beställt fel storlek (exempelvis om du vill byta från S till M). Lux Cheval erbjuder inte gratis retur om du köper samma plagg i flera olika storlekar som du testar hemma och skickar tillbaka.

Vill du göra ett storleksbyte?
För att göra ett storleksbyte, kontakta: info@luxcheval.se

Skriv sedan ett mail på vilket plagg du hade velat byta och glöm inte att skriva med ditt ordernummer i mailet. Vi kommer då att skicka en retursedel som du sätter på paketets ovansida och sedan ska lämnas på närmsta Postnord-ombud.
När vi fått in ditt storleksbyte registreras det automatiskt och ersättningsprodukt kommer att skickas inom 1-2 vardagar.
Finns inte storleken i lager, kommer bytet att hanteras som en retur och du kommer då inte behöva betala någon returavgift.

Vill du returnera varor från din beställning?
För att göra en retur, kontakta: info@luxcheval.se
Skriv sedan ett mail på vilket/vilka plagg du hade velat returnera och glöm inte att skriva med ditt ordernummer i mailet. Vi kommer då att skicka en retursedel som du sätter på paketets ovansida och sedan ska lämnas på närmsta Postnord-ombud.
När vi fått in din retur kontrolleras detta och återbetalas inom 7 bankdagar. OBS! returnerade varor måste dessa vara i originalskick*.
Du kan returnera varor inom 30 dagar från det att du tagit emot leveransen.

Om du väljer att skicka tillbaka paketet på egen bekostnad och inte använder fraktsedel tillhandahållen av Lux Cheval, är du som kund ansvarig för att ditt paket kommer fram till vårt lager.

*Originalskick anses vara:
· Att produkten har alla etiketter kvar
· Att produkten inte har tvättats
· Produkten får inte lukta exempelvis parfym eller rök
· Produkten får inte vara smutsig eller ha fläckar från smink och deodorant
· Produkten får inte ha på sig djurhår då det kan orsaka allergier

Om produkten inte uppfyller kraven för originalskick kommer 50 % av produktens pris återbetalas.

Returkostnad
Returer i Sverige kostar 69 SEK.

Returadress
Alla returer ska skickas till
Lux Cheval AB
305 94 Halmstad
Sverige

Vill du reklamera en produkt?
Är det något du inte är nöjd med? Vänligen kontakta oss på info@luxcheval.se så ska vi hjälpa dig så fort vi kan. Beskriv ditt ärende så noga du kan. Ha gärna med:
· En kort beskrivning av ärendet
· Ordernummer och namn
· Vilken vara du önskar reklamera
· Bifoga foto på produkten/produkterna

Reklamationer måste göras inom skälig tid från att skadan upptäcks, vilket enligt konsumentköplagen är inom två månader. Skadan ska vara produktionsfel och ingen slitageskada. Ett hål mitt på ett plagg är exempelvis inte ett produktionsfel, utan en slitageskada.
Om din reklamation godkänns ersätter vi din produkt med en ny eller motsvarande produkt. Om detta inte är möjligt gör vi istället en återbetalning.

Leveranstid
Alla ordrar skickas inom 48 timmar. Alla ordrar skickas med vårt lokala postombud och levereras inom 1-3 vardagar efter inlämnandet. I vissa fall kan det ta lite längre tid (exempelvis vid större helgdagar och vid kampanjer som Black Friday, julhelgen och nyår).
Paketet levereras direkt till din brevlåda. Om paketet inte går ner i din brevlåda levereras detta till ditt närmsta postombud och du kommer att meddelas via SMS eller e-post.

Fraktkostnad
För beställningar i Sverige under 699 SEK är fraktkostnaden 49kr. Över 699 SEK är frakten gratis. Vill du ha din leverans utomlands? Kontakta oss på info@luxcheval.se
Ej uthämtade paket hos postombud
För ej uthämtade paket förbehåller vi oss rätten att ta betalt för frakt och hanteringskostnad på 99 SEK per paket.