Gratis storleksbyte
Lux Cheval erbjuder gratis storleksbyte om du tycker att du beställt fel storlek (exempelvis om du vill byta från S till M). Lux Cheval erbjuder inte gratis retur om du köper samma plagg i flera olika storlekar som du testar hemma och skickar tillbaka.

Vill du göra ett storleksbyte?
För att göra ett storleksbyte, kontakta: info@luxcheval.se

Skriv sedan ett mail på vilket plagg du hade velat byta och glöm inte att skriva med ditt ordernummer i mailet. Vi kommer då att skicka en retursedel som du sätter på paketets ovansida och sedan ska lämnas på närmsta Postnord-ombud.
När vi fått in ditt storleksbyte registreras det automatiskt och ersättningsprodukt kommer att skickas inom 1-2 vardagar.
Finns inte storleken i lager, kommer bytet att hanteras som en retur och du kommer då inte behöva betala någon returavgift.

Vill du returnera varor från din beställning?
För att göra en retur, kontakta: info@luxcheval.se
Skriv sedan ett mail på vilket/vilka plagg du hade velat returnera och glöm inte att skriva med ditt ordernummer i mailet. Vi kommer då att skicka en retursedel som du sätter på paketets ovansida och sedan ska lämnas på närmsta Postnord-ombud.
När vi fått in din retur kontrolleras detta och återbetalas inom 7 bankdagar. OBS! returnerade varor måste dessa vara i originalskick*.
Du kan returnera varor inom 30 dagar från det att du tagit emot leveransen.

Om du väljer att skicka tillbaka paketet på egen bekostnad och inte använder fraktsedel tillhandahållen av Lux Cheval, är du som kund ansvarig för att ditt paket kommer fram till vårt lager.

*Originalskick anses vara:
· Att produkten har alla etiketter kvar
· Att produkten inte har tvättats
· Produkten får inte lukta exempelvis parfym eller rök
· Produkten får inte vara smutsig eller ha fläckar från smink och deodorant
· Produkten får inte ha på sig djurhår då det kan orsaka allergier

Om produkten inte uppfyller kraven för originalskick kommer 50 % av produktens pris återbetalas.

Returkostnad
Returer i Sverige kostar 69 SEK.

Returadress
Alla returer ska skickas till
Lux Cheval AB
305 94 Halmstad
Sverige

Vill du reklamera en produkt?
Är det något du inte är nöjd med? Vänligen kontakta oss på info@luxcheval.se så ska vi hjälpa dig så fort vi kan. Beskriv ditt ärende så noga du kan. Ha gärna med:
· En kort beskrivning av ärendet
· Ordernummer och namn
· Vilken vara du önskar reklamera
· Bifoga foto på produkten/produkterna

Reklamationer måste göras inom skälig tid från att skadan upptäcks, vilket enligt konsumentköplagen är inom två månader. Skadan ska vara produktionsfel och ingen slitageskada. Ett hål mitt på ett plagg är exempelvis inte ett produktionsfel, utan en slitageskada.
Om din reklamation godkänns ersätter vi din produkt med en ny eller motsvarande produkt. Om detta inte är möjligt gör vi istället en återbetalning.

Leveranstid
Alla ordrar skickas inom 48 timmar. Alla ordrar skickas med vårt lokala postombud och levereras inom 1-3 vardagar efter inlämnandet. I vissa fall kan det ta lite längre tid (exempelvis vid större helgdagar och vid kampanjer som Black Friday, julhelgen och nyår).
Paketet levereras direkt till din brevlåda. Om paketet inte går ner i din brevlåda levereras detta till ditt närmsta postombud och du kommer att meddelas via SMS eller e-post.

Fraktkostnad
För beställningar i Sverige under 699 SEK är fraktkostnaden 49kr. Över 699 SEK är frakten gratis. Vill du ha din leverans utomlands? Kontakta oss på info@luxcheval.se
Ej uthämtade paket hos postombud
För ej uthämtade paket förbehåller vi oss rätten att ta betalt för frakt och hanteringskostnad på 99 SEK per paket.

Outlet

När du köper en Outlet produkt har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar, i enlighet med konsumtskyddslagstiftningen. Det betyder att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss på Lux Cheval inom 14 dagar från att du tagit emot din order.

Om du vill ångra ditt köp innan ångerfristen löpt ut måste du inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket posta returen till oss.

Vid utnyttjande av ångerrätten/öppet köp står du som kund för returfrakten och vi drar av 49 SEK för returkostnaden i samband med återbetalningen av returen.

Vi ber er att skicka tillbaka varor med våra valda fraktsätt. Vid användande av annat fraktalternativ finns risk för att paketet hamnar hos ombud och därmed inte blir uthämtat.

När vi mottagit och godkänt din retur återbetalar vi dig för produkten/produkterna med 49 SEK avdrag för returkostnaden. Fraktkostnaden i samband med köpet kvarstår alltid.

Returnerade produkter återlämnas i oförändrat och oanvänt skick. Med detta menas att etiketter, eventuella kardborrefästen, etiketter och skyddsplaster återfinns på produkten i samma skick som vid leveransen. Returerna skall skickas tillbaka välförpackad och på samma sätt som dem levererades för att vara godkända.

Vid skadade returer, likt nämnt ovan-förlorade etiketter, skadade kardborreband, smuts, hår eller borttagen skyddsplast har Lux Cheval rätt att ta ut en värdeminsknings ersättning i enligheten med hur skadad varan blivit. Upp till 100% av varans värde om den inte anses vara i säljbart skick. Pengar återfås för varan minus värdeavdraget enligt lag.

Återbetalning sker när vi mottagit och kontrollerat varans tillstånd. Återbetalningen gäller kostnaden för återlämnad produkt. Fraktkostnaden kvarstår och återbetalas därmed aldrig.

Byten Outlet

Det är inte möjligt att byta en produkt från Outleten mot en produkt i ordinarie sortiment. Däremot kan du såklart returnera din produkt enligt ovan beskrivning och få full återbetalning minus eventuella fraktkostnader.

You have successfully subscribed!
This email has been registered